cz  |   en  |   de  |   fr  |   it  |   pl  |   tr  |   ru  |   es  |   fi

GDPR

 

Informace o ochraně osobních údajů

 

Vážení zákazníci, partneři, dodavatelé,

ujišťujeme Vás, že ochrana Vašich osobních údajů je pro nás důležitá a hlásíme se k zajištění jejich bezpečnosti. Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s platnými právními předpisy. Vaše osobní údaje nepředáme do žádné třetí země nebo mezinárodní organizace, které neposkytují odpovídající ochranu osobních údajů.

 

Informace o zpracování osobních údajů

Společnost EKOPANELY SERVIS s.r.o. provádí zpracování Vašich osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (GDPR) a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).

Identifikace  a kontaktní údaje správce

Správcem Vašich osobních údajů je obchodní společnost EKOPANELY SERVIS s.r.o., se sídlem: Jedousov 64, 535 01 Přelouč, zapsaná Krajským soudem v Hradci Králové, obchodní rejstřík, oddíl C, vložka 23164, identifikační číslo: 27508561, DIČ: CZ27508561 (dále jen „správce“).

Kontaktní údaje správce:

doručovací adresa – Jedousov 64, 535 01 Přelouč,

elektronická adresa – info@ekopanely.cz,

telefon: +420 466 972 421

 

Účel zpracování osobních údajů

V souvislosti s Nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) jsme v roli správce Vašich osobních údajů, které zpracováváme pro následující účely:

  • plnění smlouvy, zajištění služeb
  • vyřízení a zajištění objednávek
  • doručení zboží na základě objednávky
  • plnění případných reklamací a náhrad
  • rozesílání informačních newsletterů zákazníkům
  • plnění právních povinností správce

 

Právní základ zpracování osobních údajů

Právním základem pro zpracování uvedených osobních údajů je dle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR):

  • splnění smlouvy ve smyslu čl. 6, odst. 1, písm. b)
  • splnění právní povinnosti ve smyslu čl. 6, odst. 1, písm. c)
  • oprávněný zájem správce ve smyslu čl. 6, odst. 1, písm. f)

 

Zpracovávané osobní údaje

Zpracovávanými údaji jsou Vaše:

  • jméno a příjmení, e-mail, telefonní číslo a adresa (doručovací, fakturační)
  • informace o Vaší platební morálce a číslo Vašeho zákaznického účtu

 

Doba uložení osobních údajů

Osobní údaje zpracováváme po dobu trvání účinků práv a povinností ze smlouvy a dále po dobu nutnou pro účely archivování podle příslušných obecně závazných právních předpisů, nejdéle však po dobu stanovenou obecně závaznými právními předpisy. Po skončení doby zpracování jsou osobní údaje vymazány a skartovány.

 

Zdroje osobních údajů

Společnost EKOPANELY SERVIS s.r.o. získává osobní údaje zejména od Vás – subjektů údajů v rámci jednání o uzavření smlouvy. Společnost EKOPANELY SERVIS s.r.o. automaticky sbírá některé informace o uživatelích svých webových stránek www.ekopanely.cz, a to v průběhu standardních operací serveru společnosti (např. IP adresa uživatelova počítače) a také při použití cookies (malé textové soubory, které se ukládají na uživatelově počítači, a server podle nich dokáže rozpoznat uživatele, který ho již jednou navštívil a poté zaznamenávat jeho chování a podle toho například přizpůsobit obsah nebo lépe zaměřovat reklamní kampaně). Cookies nejsou programy, které by mohly způsobit škodu na uživatelově počítači. Většina prohlížečů nabízí možnost neakceptovat cookies – elektronický obchod však nebude bez povolených cookies fungovat korektně.

 

Další příjemci a zpracovatelé Vašich osobních údajů

Pro zajištění výše popsaných účelů mohou být Vaše osobní údaje zpracovávány kromě naší společnosti a našich zaměstnanců také zpracovateli činnými pro naši společnost, a to na základě smluv o zpracování osobních údajů uzavřených v souladu s platnou legislativou.

 

Dodržování Vašich práv

Můžete se na nás poštou nebo e-mailem obrátit pro uplatnění Vašeho práva na: přístup k Vašim osobním údajům, jejich opravu, doplnění nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, přenositelnost údajů. Máte právo vznést námitku i se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Odsouhlasení

Potvrzením formou zatržení pole “Souhlasím se zpracováním osobních údajů” v objednávce nebo kontaktním formuláři potvrzujete, že jste si tuto informaci přečetli, vzali ji na vědomí a je Vám srozumitelná.

 

Kontakt

V případě dotazů či připomínek k uvedenému tématu se na nás neváhejte obrátit. Osoba odpovědná za ochranu osobních údajů v naší společnosti: Jan Bareš, tel.: 736481164, email: bares@ekopanely.cz